Minggu, 22 Desember 2013

cara memutihkan kulit lutut

cara memutihkan kulit lutut aAls u geïrriteerd omdat de onderkant van de arm / oksel donkerder ( zwart ) vergeleken met andere lichaamsdelen . U bent niet alleen . Dit probleem wordt ervaren door mensen die te vaak scheren , gebruik een crème onder de arm overmatig gebruik van alcohol gebaseerde deodorant , om diabetes te hebben . Wat de oorzaak ook , zolang niet als gevolg van bepaalde huidziekten , dan hoeft u niet naar een arts te raadplegen en kan een van de 10 manieren hieronder .
Tien manieren om witter Benen Naturally
aardappelsap

U kunt aardappel sap gebruiken om oksels witter . Er zijn twee manieren waarop u kunt proberen . Eerst wordt een dunne laag aardappelschijfjes , breng aan de basis van de arm / oksel . Of rasp de aardappelen en gebruik de oksel . Laat staan ​​voor 10 minuten en spoel grondig . Als u sneller resultaten wilt, kunt u dit proces meerdere malen te herhalen .

komkommer

Net zoals aardappelen , kan je dun plakje komkommer en wrijf in de basis van de arm of geraspt tot een gladde massa en meng met kurkuma en citroensap . Gebruik elke dag of om de andere dag voor betere resultaten

Baking Soda

Maak een pasta van zuiveringszout en gewoon water , gebruik dan een scrub in de oksel om het te ontdoen van dode huidcellen en openen de poriën . Als alternatief , kunt u deze gebruiken om te drogen na een douche .
kokosolie

Het gehalte aan vitamine E in kokosolie is niet alleen goed voor het haar en de huid , maar ook kan helpen fleuren de kleur van de oksel . Vóór het baden , massage , massage de basis van de arm met palmolie gedurende 10-15 minuten, daarna douchen zoals gewoonlijk. Bij regelmatig gebruik , kokosolie werkt ook als een natuurlijke deodorant

Tidak ada komentar:

Posting Komentar