Kamis, 30 Januari 2014

daun sirih untuk bau badan tak sedap

daun sirih untuk bau badan tak sedap Cancerul este acum recunoscut ca una dintre bolile mortale din întreaga lume . De fapt , a doua cauza de deces , după bolile de inimă este o boala de cancer de col uterin .

În Indonezia , cancerul de col uterin este raportat a fi de 20-24 de cazuri noi în fiecare zi . Cancerul de col uterin sau cancerul de col uterin este o tumoare malignă , care crește îngât ( cervical ) .

Cancer Speranța de viață este detectat și tratat în prima etapă este de 70-75 la sută , în etapa a doua este de 60 la sută , în etapa a treia în direct 25 la sută , iar în stadiul patru pacienți care pot supraviețui chiar mai greu .

Tratamentul cancerului este împărțit în trei moduri care radioterapie , chirurgie și chimioterapie . Efectele secundare ale tratamentului cancerului sunt variate , de la căderea părului , amețeli, greață , scăderea capacității de apărare a organismului la moarte .

Diverse efecte secundare ale tratamentului cancerului mod descoperire a încuraja tratament cu eficiență ridicată și efecte secundare minime . Unul dintre eforturile sale de a dezvolta remedii din plante din plante care conțin compuși anti - cancer .

Ei bine , una dintre plantele care are potential ca un anticancer este betel roșu ( Piper crocatum ) . Din cercetarea Abrams ( 2009) , este cunoscut faptul că extractul de frunze de betel etanol roșu poate inhibaproliferarea celulelor cancerului de san ( T47D ) .

Pornind de la acolo , Dhian Grace Sfânt Purnama si colegii sai de la Departamentul de Biochimie , Facultatea de Matematică și Științe Naturale , Bogor Universitatea Agricolă ( IPB - MIPA ) a încercat pentru a testa compus din betel roșu împotriva celulelor cancerului de col uterin ( HeLa ) .

" Am încercat să compare compuși de flavonoide ( compusi crede ca pentru a inhiba cresterea celulelor canceroase ), generate de extract de apă și etanol, extractul de betel frunze roșii de 30 la suta pentru a inhiba cresterea celulelor cancerului de col uterin ", a declarat cercetatorul plumb , Dhian , într-o declarație scrisă a Okezone miercuri ( 12/18/2013 ) .

Cercetarea a inclus în creativitatea Programul Student ( PKM ) este de 30 la suta extracte de etanol de culoare roșie, cu randament frunze de betel și niveluri totale de flavonoide mai mare decât extractul de apă de frunze de betel roșu . Acest lucru se datorează faptului că etanolul este capabil de a atrage mai multe bioactivitate de compusi continute in frunze de betel roșu .

Cu toate acestea ,numărul de greutate moleculară presupusă flavonoidic din extractele de mai multă apă decât etanolul extras 30 la sută . Activitate impotriva cancerului are cea mai mare de inhibare a găsit în extract cu etanol de 30 la sută .

" Am tras concluzia că cele mai bune extractele care pot inhiba cresterea celulelor canceroase este de 30 la suta extract de etanol din frunze de betel roșu . Dar trebuie încă să fie făcut în scopul de a obține o purificare ulterioară de compuși puri care funcționează ca impotriva cancerului roșu frunze de betel , " a adaugat el .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar