Senin, 24 Februari 2014

manfaat madu campur telur

manfaat madu campur telur Honey sok , hogy a tartalom hatékony a bőr egészségét és szépségét . Természetes összetevő a méz , többek között például a antioxidáns , antibakteriális , B-vitamin és a C-vitamin

1. . védi a bőrt

A sok nyújtott ellátások méz , védi a bőrt a legfőbb képességeit. A tartalom antioxidánsok , gombaölő és antibakteriális lehet gyógyítani sebek, kiütések, a bőr a fertőzések leküzdésében .

2. . hidratálja Skin

Honey már régóta ismert, mint a természetes összetevő , amely, ha rendszeresen használják is , lehet enyhíteni a bőr és a haj száraz állapotban . Akkor lehet alkalmazni, a méz az arc és a nyak területén vagy keverje más természetes összetevőket , hogy a bőr puhább .

3. . Akadályozza Aging Skin

Honey is segíthet csökkenteni az öregedés jeleit . Akkor nézd fiatalabb , mert a tartalma a méz , amely képes ellensúlyozni a szabad gyököket . Ez a méz lehet egy festék. Készíts egy keveréke két teáskanál festék citrom, két teáskanál méz és a víz . Ezután keverjük össze a hozzávalókat egy tiszta üveget, és rázzuk , amíg egyenletesen elosztva . Használatához alkalmazni teszel festék általában öntéssel néhány cseppet fültisztító pálcikát , és dörzsölje az arcán , hogy törölték .

4. . Gyógyítás a sebek Skin

És sebfertőzés minimalizálható a mézet . Ez annak köszönhető, hogy a méz antimikrobiális tartalmat. A lényege cukor méz felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát.

5. . Fenntartani a bőr Szépség

Meg tudod csinálni két módon egyszerre a mézet . Idd meg rendszeresen , és alkalmazza azt közvetlenül a bőr és a haj . Tápanyagok jelen, mint például magnézium- méz -, kálium -és kalcium- hozzájárulnak a bőr regenerációs a sejtek , amelyek ösztönzik , hogy hozzon létre egy egészséges és szép bőr.

6. . Bőr tisztítás

Ez furcsán hangzik, ha valóban a mézet azt mondják, hogy tisztább . Mindazonáltal az a természetes enzimek a mézben , ha vízzel keverve , lehet, hogy egy gyengéd fertőtlenítő tisztítja a bőrt alaposan csökkentése nélkül a természetes olajtartalom .

7. . legyőzése Acne

Ja, akne gyakran problémát jelent a nők számára. Ahhoz, hogy távolítsa el akkor lehet alkalmazni, a méz a pattanások , és hagyjuk állni 15 percig , majd öblítsük le . A tartalom a hatékony anti megölni akne baktériumok és tisztítsa meg a foltok .

Amit a fent tárgyalt egy kis része az előnyök és hatékonyságát a méz . Sokkal több előnye a méz más dolog. Ez az, amiért a méz -nak nevezte 1001 tulajdonságai az emberre.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar