Sabtu, 08 Maret 2014

khasiat daun seledri untuk hipertensi

khasiat daun seledri untuk hipertensi Samozrejme Duan zeleru sú veľmi dobre oboznámení a oboznámení s naším každodenným životom . Zeler listy sa používajú ako zelenina okrem výhod zeleru sa otáča veľmi neobvyklé vyrovnať a prevenciu rôznych chorôb .

Existuje mnoho diét , ktoré používajú zeler listy ako komplementárna ako polievky , fašírky , polievky , smažené rezance , varené cestoviny a ďalšie potraviny . Zeler má výraznú vôňu a obsahuje veľa železa potrebné v tele . Tu sú niektoré z výhod a účinnosti zelerovej vňate , ako citoval z kesehatan.kompasiana.com .

Môže posilniť imunitný systém
Okrem železa , zeler tiež obsahuje vitamín A a vitamín C sú veľmi dôležité aréna sa používa ako antioxidant a je schopný zvýšiť produkciu kolagénu tkanív a kože , a naše telo je schopná udržiavať zdravie očí .

Môže byť použitý ako proti rakovine
Látky obsiahnuté v zeleri a navyše artičokov môže zabíjať rakovinové bunky pankreasu . Ak budeme konzumovať dostatočné množstvo zeleru , takže ak v nás existuje riziko karcinómu pankreasu artičokov plus látky môže zabiť . Ale musíme tiež kompenzovať tým , že liek na liečbu rakoviny . Okrem toho , zeler tiež obsahuje látky , ktoré môžu miristin bráni rastu nádorových buniek v tele .

Môžete chrániť pred kardiovaskulárnymi chorobami
Kardiovaskulárne ochorenia , ako je mozgová mŕtvica , srdcový infarkt , a tak ďalej , je ten , ktorý je veľmi nebezpečné ochorenie , v našom tele . Niektoré z týchto zdravotných problémov môže dôjsť v dôsledku nesprávnej stravy , cvičenia zriedka , a môže tiež dôjsť , pretože telo prirodzene produkuje aminokyseliny homocysteínu , ktorý môže zasahovať do funkcií krvných ciev . Zeler zeleniny , ktoré obsahujú kyseliny listovej alebo vitamínu B9 je veľmi dobré pre telo , pretože to môže zmeniť aminokyseliny homocysteínu do jednoduchších molekúl , ktoré sú ľahko absorbované v tele .

Môže byť použitý ako anti - poburujúce
Ak máte artritídu , reumatizmus a dna potom zeler je riešenie . Vzhľadom k tomu , zeler môže znížiť opuch a bolesť v okolí kĺbov , takže selendri výborné jedlo pre ľudí , ktorí trpia týmito problémami .

Rovnako ako výhody soursop listu , ak budeme len tak nechať to byť bez skúšku potom nikdy nebude cítiť účinnosť a prínosy týchto bylín . Vedeli ste získať výhody zeleru dnes ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar