Selasa, 04 Maret 2014

manfaat kunyit campur madu

manfaat kunyit campur madu Ieguvumi no safrāna vai kurkuma parasti sauc neparasts. Kurkuma , kas ir latīņu vārds Curcuma longa iekārta ir viens garšvielu, kas ir plaši pieejams Indonēzijā un citās Dienvidaustrumu Āzijas reģionā.

To var izmantot, lai risinātu dažādas veselības problēmas , kurkuma var izmantot arī skaistumkopšanas procedūras , piemēram, likvidējot pinnes pat balināt ādu . Viens no svarīgākajiem daļas , kas ietverti kurkuma vai kurkuma ir kurkumīna . Tātad, kādi ir ieguvumi un efektivitāte kurkuma ? Pārbaudiet pilnu pārskatu zemāk ,

 Šeit ir dažas priekšrocības un efektivitāti, kurkuma , lai risinātu dažādas veselības problēmas .

Kurkuma var izmantot, lai atvieglotu grēmas
Kurkuma var novērst bakteriālu infekciju , kas palīdzēs mazināt sāpes kuņģī izraisa grēmas un citas gremošanas problēmas .

Var izārstēt klepu
Kunyi var izārstēt klepu ar vārīti ar ingveru un brūno cukuru , tad darīts . Dzert vienu reizidienā pēc ēšanas , kamēr jūs klepus izārstēta .

Ingvers var pārvarēt ar laikusmaka nāk mēnešiem
Turklāt ar to var tikt galā ar neticams smarža menstruāciju laikā , kurkuma var arī sākt pulcējās mēnešus ar to, kā dzert regulāri .

Lai pārvarētu mandeles
Mandeles ir viens no rīkles problēmas, kas ir ļoti bīstama un var novest līdz nāvei . Ja vienatni , protams, var traucēt jūsu ikdienas darbības . Jūs varat atrisināt to, izmantojot kurkuma , safrāns biezeņa veidā, tad ņem ūdeni . Apvienot ar citronu un medu . Dzert katru dienu vienu reizi, un mandeles ir tendence iet uz leju .

Lai sekmētu barošanu ar krūti
ASI irpamatprasība , lai bērnam , jums vajadzētu izveidot savu garšaugu kurkuma , lai veicinātu zīdīšanu . Jo, ja jūs pērkat to mirklī , irbailes no konservantiem , kas ir kaitīga jūsu bērnam.

Kurkuma var kavēt audzēju attīstību
Lai varētu kavēt audzēju augšanu un vēža šūnas , jūs varat izmantot balto kurkuma . Kā lietot uzturā katru dienu, un tas ir ieteicams izvairīties no treknu produktu izvēlni .

Lai tiktu galā ar pinnes
Viens veids, kā atbrīvoties no pinnes , protams, ir izmantot kurkuma . Jūs varat pieteikties to kā masku vai mutē , sausa un pinnes , protams, ir zaudēta .

Materiāli no dabas ir labāks, jo tas ir vairāk minimālas blakusparādības , tāpēc ir drošāks par mūsu uzturā . , Kā arī priekšrocības, pūķa augļi arī irdabas produkts . Lai veicas!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar